Visor parveke- ja terassivekkikaihtimet

Visor parveke- ja terassikaihdin

Visor vekkikaihtimet on valmistettu polyesterkankaasta. Vekkikaihdin on säädettävissä alhaalta ylöspäin ja ylhäältä alaspäin. Kaihtimen voi jättää juuri sille korkeudelle kun haluat. Kaihdinta voidaan säätää kahvasta. Tai korkeissa tiloissa teleskooppisauvalla.

Kattoikkunoihin sopiva Visor kaihdin terassille

Lasikatolliset tilat ovat usein kesäisin sietämätömän kuumia niin ihmisille kuin kasveillekkin. Kattokaihtimet estävät liian valon pääsyn sisään ja pitävät kuumuuden loitolla. Kaihtimia voidaan avata ja sulkea portaattomasti molemmista päistä siihen tarkoitukseen suunnitellulla teleskooppisauvalla. Uudessa visor katto kattokaihtimessa on U-malliset sivukanaalit, jotka estävät hyvin kaihtimen tippumisen. Sivukanaalit ovat kahdessa osassa, jos pituus on 2,0m. Narujen väri on aina musta.

Visor parvekekaihdin

Visor kaihtimen kankaan ulkopuolinen pinta on helmiäispinnoitettu joka heijastaa parvekkeelle tulevan auringonsäteilyn tehokkaasti pois. Ja näin suojaa liialliselta kuumudelta. soveltuu myös huonetiloissa ikkunoihin ja ovien lasipintoihin.

Exclusive parveke- ja terassisälekaihtimet

Exclusive kaihdin on ensimmäinen ja ainoa täysin parvekelasituksiin suunniteltu aurinkosuoja. Tyylikäs Exclusive kaihdin on tehokkaasti auringolta ja katseilta suojaava tuote. Säleiden asentoa helposti muuttamalla säilytät ulkonäkymän ja samalla saat suojan auringolta. Kotelorakenteiden muotoilu on suojattu eurooppalaisella muotosuojalla 28:ssa EU-maassa ja on samalla suomalaista desingnia.

  • lasituksiin suunniteltu tuote
  • vaivaton asennus
  • estää tehokkaasti kuumuudelta
  • tyylikäs kokonaisuus
  • helppokäyttöinen
  • suojaa valolta
  • suojaa katseilta

Exclusive-esitteet

>> Tuote-esite 1
>> Tuote-esite 2
>> Tuote-esite 3
>> Käyttöohjeet

Yhteystiedot

Nokian Kaihdin ja Markiisi

Palvelemme Pirkanmaan alueella
Kyyninkatu 9
37100 NOKIA

KÄYNTI RAPUN VIEREINEN OVI.

Puh. 0400-722866
eMail: posti@nokiankaihdin.fi
Y-tunnus 3010033-6

Haluan ilmaisen suunnittelupalvelun

Haluan että minuun otetaan yhtettä