Floreti

Floreti-kukkateline mahdollistaa uudenlaisen vihersisustamisen: ikkunankarmeihin helposti kiinnittyvään kukkatelineeseen voit asettaa kukkia, yrttejä ja viherkasveja oman makusi mukaan!

Valitsetko boheemeja roikkukasveja vai eksoottisempia palmupuita ja kaktuksia? Vai kenties oman ympärivuotisen yrttikokoelman? Floretin avulla kasveista on helppo tehdä pienempi tai suurempikin ryhmäasetelma, jossa on taso- ja syvyyseroja. Voit myös korvata kukkaruukkuja lasiruukuilla ja somistaa ne vuodenajan mukaan: kynttilöin, valosarjoin ja muiden koriste-esineiden keinoin. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Floreti-kukkateline on paitsi moderni sisustuselementti, myös ratkaisu jokaisen vihersisustajan perustavanlaatuiseen haasteeseen: mihin sijoittaa sisäkasvit siten, että ne ovat sekä toimiva osa sisustusta, mutta niillä on myös otolliset kasvuolosuhteet eli kaikki mahdollinen valo saatavilla. Tästä sisustusratkaisusta tykkäävät siis myös kasvisi!

Floreti on nerokas sisustuskeksintö, joka on myös superhelppo asentaa!

  • Näppärän teleskooppivartensa myötä soveltuu asennettavaksi lähes kaiken kokoisiin ikkunoihin.
  • Asennus on superhelppoa ja siitä selviää kuka vain – ilman ainuttakaan työkalua! Teline kiinnitetään ikkunapokien avaimenreikiin patentoidun kiinnitysmekanismin avulla.
  • Floreti ratkaisee kertaheitolla sisäkasvien sijoittamisongelmat: lisää vapaata pöytätasotilaa Sinulle, ja enemmän valoa kasveillesi!
  • Floreti-kukkateline tuo myös mukavasti näkösuojaa kaupunkiasunnon ikkunoihin.
  • Floreti-kukkateline on suomalainen keksintö, joka myös valmistetaan Suomessa!
Yhteystiedot

Nokian Kaihdin ja Markiisi

Palvelemme Pirkanmaan alueella
Kyyninkatu 9
37100 NOKIA

KÄYNTI RAPUN VIEREINEN OVI.

Puh. 0400-722866
eMail: posti@nokiankaihdin.fi
Y-tunnus 3010033-6

Haluan ilmaisen suunnittelupalvelun

Haluan että minuun otetaan yhtettä