Kaihtimet ja pystylamellit

Sälekaihtimet ja pystylamellit

Tehokasta näkö- ja häikäisysuojaa sälekaihtimilla

Articin sälekaihtimet ovat rakenteeltaan laadukkaita ja kestäviä. Erikoislejeerattu, polttomaalattu alumiinisäle pitää väriloistonsa koko sälekaihtimen eliniän. Kuumina kesäpäivinä sälekaihdin pitää lämmön ulkona, suojaa sisätiloja auringon haalistavalta vaikutukselta ja päästää sisään juuri haluamasi määrän valoa.

Aurinkoisena talvipäivänä voit päästää lämpöä sisään ja illan viilentyessä sulkemalla sälekaihtimet estät lämmön ulossäteilyä, joten sälekaihdin toimii myös ylimääräisenä ”ikkunalasina”.

Valitse värit, yhdistele mielesi mukaan – vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun

Värit sälekaihtimiisi voit valita laajasta valikoimasta, samalla voit valita sälekaihtimen väriin sopivat narut sekä ylä- ja alalistat.
Valittavanasi on neljä eri säleleveyttä: joko perinteinen 25 mm leveä sälekaihdin, kapeampi 16 mm leveä sälekaihdin, leveä 35 mm sälekaihdin tai kaikista levein 50 mm sälekaihdin.

Valikoimissamme on myös pintaan asennettavia Combo-komposiittisälekaihtimia sekä puusälekaihtimia eri väreissä. Luonnolliset puun sävyt tuovat sisustukseen uutta eloa sekä ilmettä ja on myös näyttävä sisustus elementti joka sopii niin moderrniin kuin perinteiseen sisustukseen. Valkoisen väriset puusälekaihtimet luovat valoisan ja avaran tunnelman. Tarpeittesi mukainen laadukas kaihdin valmistetaan mittatilaustyönä.

Katso myös Visor
parveke- ja terassikaihtimet

$

Integroitu sälekaihdin – easy-säädin

Valikoimistamme löydät myös integroidut sälekaihtimet.

Sälekaihtimen asennus

Sälekaihdin voidaan asentaa joko ikkunan puitteiden väliin tai pinta-asennuksena huoneen puolelle. Sälekaihtimen asennus myös viistoihin ikkunoihin onnistuu vaivattomasti. Artic-sälekaihtimet valmistetaan aina mittatilaustyönä, joten saat sopivat kaihtimet vaativimpiinkin ikkunoihin.

Sälekaihtimien hankinnassa on huomioitava monia asioita. Tee hankinta helpoksi ja tule käymään lähimmän asiatuntevan Artic-jälleenmyyjäsi luona!

Pystylamellit

Pystylamelli (lamelliverho) antaa kotiisi tai toimistoosi aivan uuden ilmeen. Artic-pystylamelleista löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun pimentävistä ja palosuojatuista aina screen-kankaisiin. Screen-kankaat soveltuvat erittäin hyvin esimerkiksi toimistoihin, joissa halutaan estää häikäisy näytölle menettämättä kuitenkaan näköyhteyttä upeisiin maisemiin. Upea lopputulos voi syntyä myös sävyttämällä lamellikaihdintasi kahdella tai useammallakin eri värillä.

Pystylamellin käyttötekniikaksi valittavanasi on perinteisen naru-/kuulaketjukäyttöisen lisäksi one touch -kepillä säädettävä pystylamelli. Pystylamelli soveltuu hyvin myös viistoihin ja kaareviin ikkunoihin auringonsuojaksi. Valitse lamellikankaan leveydeksi 89 mm tai 127 mm leveys mieltymyksesi mukaan.

Lamellit on kiinnitetty erikoispidikkein kotelossa oleviin lamellinsiirtäjiin. Se mahdollistaa lamellikaihtimen hiljaisen ja keveän toiminnan. Pystylamellit ovat vapaasti liikuteltavissa sivusuunnassa. Lisäksi pystylamellit kääntyvät portaattomasti 180 astetta, mikä varmistaa valonsäätelyn tarpeesi mukaan.

Pystylamellien alakäänteissä on painot, jotka pitävät kankaan suorana. Ohut kuulaketju yhdistää alapainot toisiinsa vaimentaen lamellien heilumista. Artic-pystylamellin kaikki käänteet ommellaan, mikä tekee pystylamelleistamme sekä näyttäviä että kestäviä.

Lamellikaihtimen aukeamisvaihtoehtoja on useita. Niistä sekä muista ominaisuuksista saat lisätietoa meiltä.

OneTouch -säätömekanismi

Lumeon kehittämän OneTouch -säätömekanismin avulla esimerkiksi lamellien liikutus ja valoisuuden säätö tapahtuu yhdellä säätimellä. Säätömekanismin värivaihtoehtoina on valkoinen, hopea ja musta.

Tekniset tiedot

Yläkotelo on polttomalattua alumiinia.
Värivaihtoehdot ovat valkoinen, hopea ja musta.
(saatavana tarvittaessa myös erikoissävyihin)
Yläkotelon leveys 40mm. Kotelon korkeus 30mm.
Onetouch sekä naru/kuulaketjukäyttöisissä.
Enimmäisleveys 6000mm.

Yhteystiedot

Nokian Kaihdin ja Markiisi

Palvelemme Pirkanmaan alueella
Kyyninkatu 9
37100 NOKIA

KÄYNTI RAPUN VIEREINEN OVI.

Puh. 0400-722866
eMail: posti@nokiankaihdin.fi
Y-tunnus 3010033-6

Haluan ilmaisen suunnittelupalvelun

Haluan että minuun otetaan yhtettä