Sälekaihtimet ja pystylamellit

Tehokasta näkö- ja häikäisysuojaa sälekaihtimilla

Articin sälekaihtimet ovat rakenteeltaan laadukkaita ja kestäviä. Erikoislejeerattu, polttomaalattu alumiinisäle pitää väriloistonsa koko sälekaihtimen eliniän. Kuumina kesäpäivinä sälekaihdin pitää lämmön ulkona, suojaa sisätiloja auringon haalistavalta vaikutukselta ja päästää sisään juuri haluamasi määrän valoa.

Aurinkoisena talvipäivänä voit päästää lämpöä sisään ja illan viilentyessä sulkemalla sälekaihtimet estät lämmön ulossäteilyä, joten sälekaihdin toimii myös ylimääräisenä ”ikkunalasina”.

 

Valitse värit, yhdistele mielesi mukaan – vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun

Värit sälekaihtimiisi voit valita laajasta valikoimasta, samalla voit valita sälekaihtimen väriin sopivat narut sekä ylä- ja alalistat. Myös sälekaihtimen raidoitus onnistuu haluamillasi väreillä helposti. Valittavanasi on neljä eri säleleveyttä: joko perinteinen 25 mm leveä sälekaihdin, kapeampi 16 mm leveä sälekaihdin, leveä 35 mm sälekaihdin tai kaikista levein 50 mm sälekaihdin.

Sälekaihtimet valitsemallasi kuvalla

[ezcol_1third]kaihdin 5[/ezcol_1third] [ezcol_1third]kaihdin 1[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]kaihdin 3[/ezcol_1third_end]

Parvekekaihtimet

Lataa esite (PDF, 264KB)

Lataa esite (PDF, 111KB)

Lataa esite (PDF, 3.2MB)

Lataa esite (PDF, 82KB)

 

Integroitu sälekaihdin – easy-säädin

Valikoimistamme löydät myös integroidut sälekaihtimet.

Sälekaihtimen asennus

Sälekaihdin voidaan asentaa joko ikkunan puitteiden väliin tai pinta-asennuksena huoneen puolelle. Sälekaihtimen asennus myös viistoihin ikkunoihin onnistuu vaivattomasti. Artic-sälekaihtimet valmistetaan aina mittatilaustyönä, joten saat sopivat kaihtimet vaativimpiinkin ikkunoihin.

Sälekaihtimien hankinnassa on huomioitava monia asioita. Tee hankinta helpoksi ja tule käymään lähimmän asiatuntevan Artic-jälleenmyyjäsi luona!

Sähkökäyttöinen sälekaihdin

Sähkökäyttöiset sälekaihtimet sopivat erityisesti tiloihin, joissa on paljon sälekaihtimia, esimerkiksi toimistotiloihin. Toisaalta ne tuovat mukavuutta myös jokaiseen aamuun kotonasi, kun voit avata sälekaihtimet suoraan sängystä kaukosäätimellä. Kaukosäädinohjauksen lisäksi sähkökäyttöisiä kaihtimia voidaan ohjata liittämällä sälekaihtimen moottori aurinkoautomatiikkaan. Tällöin sälekaihtimet ovat aina oikeassa asennossa, auringonvalon mukaan liikkuen. Sälekaihtimien moottoreina käytämme ainoastaan laadukkaita Somfy-moottoreita.

Pystylamellitpdf

Pystylamelli (lamelliverho) antaa kotiisi tai toimistoosi aivan uuden ilmeen. Artic-pystylamelleista löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun pimentävistä ja palosuojatuista aina screen-kankaisiin. Screen-kankaat soveltuvat erittäin hyvin esimerkiksi toimistoihin, joissa halutaan estää häikäisy näytölle menettämättä kuitenkaan näköyhteyttä upeisiin maisemiin. Upea lopputulos voi syntyä myös sävyttämällä lamellikaihdintasi kahdella tai useammallakin eri värillä.

Sandatex_Lamell8_pakattuPystylamellin käyttötekniikaksi valittavanasi on perinteisen naru-/kuulaketjukäyttöisen lisäksi ketju-, veivi- sekä sähkökäyttöiset mekanismit. Myös aurinkoautomatiikalla tai ajastimella toimiva pystylamelli on mahdollinen. Pystylamelli soveltuu hyvin myös viistoihin ja kaareviin ikkunoihin auringonsuojaksi. Valitse lamellikankaan leveydeksi 63 mm, 89 mm tai 127 mm leveys mieltymyksesi mukaan.

Lamellit on kiinnitetty erikoispidikkein kotelossa oleviin lamellinsiirtäjiin. Se mahdollistaa lamellien helpon vaihdon sekä lamellikaihtimen keveän ja hiljaisen toiminnan. Pystylamellit ovat vapaasti liikuteltavissa sivusuunnassa. Lisäksi pystylamellit kääntyvät portaattomasti 180 astetta, mikä varmistaa valonsäätelyn tarpeesi mukaan.

Plk-2

 

 

 

Pystylamellien alakäänteissä on painot, jotka pitävät kankaan suorana. Ohut kuulaketju yhdistää alapainot toisiinsa vaimentaen lamellien heilumista. Artic-pystylamellin kaikki käänteet ommellaan, mikä tekee pystylamelleistamme sekä näyttäviä että kestäviä.

Lamellikaihtimen aukeamisvaihtoehtoja on useita. Niistä sekä muista ominaisuuksista saat lisätietoa meiltä.

Tekniset tiedot

  • Yläkotelo valkoiseksi polttomaalattua alumiinia (saatavana tarvittaessa myös erikoissävyihin)
  • Yläkotelon leveys 40 mm ja korkeus 34 mm (naru-/kuulaketjukäyttöisissä)
  • Enimmäisleveys 5800 mm