Rullaverhot

Rullaverhot

Rullaverholla tuot kotiisi lämpöä ja uutta ilmettä. Saat samalla myös tehokkaan näkö- ja häikäisysuojan, joten rullaverho on todella monikäyttöinen ratkaisu. Valoa läpäisemättömästä erikoiskankaasta tehdyllä rullaverholla pimennät makuuhuoneen kesälläkin.

Kangasmallistostamme löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon. Valittavana on paljon yksivärisiä, kuviollisia sekä pimentäviä rullaverhokankaita.Voit valita rullaverhoosi myös muotoonleikatun alareunuksen, jota korostetaan kanttinauhalla tai hapsulla. Perinteisten jousi- sekä kuulaketjukäyttöisten rullaverhojen lisäksi valikoimistamme löytyvät myös vetonaruilla toimivat rullaverhot.

 

Screen-rullaverho

Screen-rullaverholla estät lämmönsäteilyn sisätiloihin todella tehokkaasti. Tehokkaasta lämpö- sekä häikäisysuojasta huolimatta valo pääsee sisätiloihin etkä menetä näkyvyyttä ulos. Screen-rullaverho voidaan asentaa huoneen sisä- tai ulkopuolelle, joten se soveltuu hyvin myös lasitetulle parvekkeelle liiallisen lämmön suodattimeksi.

Zebra-rullakaihtimet

ZEBRA-rullakaihdin on tyylikäs sisustus ratkaisu, joka yhdistää näyttävästi sälekaihtimien, perinteisten rullaverhojen ja pehmeiden sisustusverhojen ominaisuudet.

ZEBRA-rullakaihtimen ollessa auki. Huoneeseen saadaan valoa. Ja avaa samalla näkyvyyden ulos.
Ketjusta säätämällä huoneen valaistus hämärtyy peittäen näkyvyyden sisään sekä ulos.

Zebra-rullakaihtimissa olevan kaksikerroksisen kankaan läpinäkyvien ja läpinäkymättömien raitojen säätelyllä voidaan säätää ulkoa huoneeseen tulevan valon määrää kuin myös näkyvyyttä ulos.

ZEBRA-rullakaihdin tehdään aina mittatilaustyönä. Materiaali on laadukasta ja kestävää polyesteriä.

Yhteystiedot

Nokian Kaihdin ja Markiisi

Palvelemme Pirkanmaan alueella
Kyyninkatu 9
37100 NOKIA

KÄYNTI RAPUN VIEREINEN OVI.

Puh. 0400-722866
eMail: posti@nokiankaihdin.fi
Y-tunnus 3010033-6

Haluan ilmaisen suunnittelupalvelun

Haluan että minuun otetaan yhtettä