Rullaverho

Rullaverhot

Rullaverholla tuot kotiisi lämpöä ja uutta ilmettä. Saat samalla myös tehokkaan näkö- ja häikäisysuojan, joten rullaverho on todella monikäyttöinen ratkaisu. Valoa läpäisemättömästä erikoiskankaasta tehdyllä rullaverholla pimennät makuuhuoneen kesälläkin.

Somfy-indoor-sunprot-20_pakattu

Kangasmallistostamme löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon. Valittavana on paljon yksivärisiä, kuviollisia sekä pimentäviä rullaverhokankaita.Voit valita rullaverhoosi myös muotoonleikatun alareunuksen, jota korostetaan kanttinauhalla tai hapsulla. Perinteisten jousi- sekä kuulaketjukäyttöisten rullaverhojen lisäksi valikoimistamme löytyvät myös nauha-, veivi- sekä sähkökäyttöiset rullaverhot.

 

Sähkökäyttöinen rullaverho

Ohjaile rullaverhojasi kätevästi esimerkiksi kaukosäätimellä. Rullaverhoon voidaan asentaa sähkömoottori, joka nostaa ja laskee rullaverhon napin painalluksella. Lisää sähkökäyttöisistä vaihtoehdoista löydät moottorivalmistaja Somfyn sivuilta.

 

Screen-rullaverho

Screen-rullaverholla estät lämmönsäteilyn sisätiloihin todella tehokkaasti. Tehokkaasta lämpö- sekä häikäisysuojasta huolimatta valo pääsee sisätiloihin etkä menetä näkyvyyttä ulos. Screen-rullaverho voidaan asentaa huoneen sisä- tai ulkopuolelle, joten se soveltuu hyvin myös lasitetulle parvekkeelle liiallisen lämmön suodattimeksi.

 

Painamme kuvat rullaverhoihin omista valokuvistasi

 

[ezcol_1third][/ezcol_1third] [ezcol_1third][/ezcol_1third] [ezcol_1third_end][/ezcol_1third_end]

 

[ezcol_1third]LÄPIKUULTAVA RULLAVERHO
EI PIMENNÄ OLESKELU TILAA,
EIKÄ ESTÄ MAISEMAN NÄKYVYYTTÄ. LUO SAMALLA AVARAMMAN JA
VIIHTYISÄMMÄN TILAN.

[/ezcol_1third] [ezcol_1third]

tiikeri_ikkuna[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]

rullaverho[/ezcol_1third_end]

 

 

pdf