Rullaverho

Rullaverhot

Rullaverholla tuot kotiisi lämpöä ja uutta ilmettä. Saat samalla myös tehokkaan näkö- ja häikäisysuojan, joten rullaverho on todella monikäyttöinen ratkaisu. Valoa läpäisemättömästä erikoiskankaasta tehdyllä rullaverholla pimennät makuuhuoneen kesälläkin.

Somfy-indoor-sunprot-20_pakattu

Kangasmallistostamme löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon. Valittavana on paljon yksivärisiä, kuviollisia sekä pimentäviä rullaverhokankaita.Voit valita rullaverhoosi myös muotoonleikatun alareunuksen, jota korostetaan kanttinauhalla tai hapsulla. Perinteisten jousi- sekä kuulaketjukäyttöisten rullaverhojen lisäksi valikoimistamme löytyvät myös nauha-, veivi- sekä sähkökäyttöiset rullaverhot.

 

Sähkökäyttöinen rullaverho

Ohjaile rullaverhojasi kätevästi esimerkiksi kaukosäätimellä. Rullaverhoon voidaan asentaa sähkömoottori, joka nostaa ja laskee rullaverhon napin painalluksella. Lisää sähkökäyttöisistä vaihtoehdoista löydät moottorivalmistaja Somfyn sivuilta.

 

Screen-rullaverho

Screen-rullaverholla estät lämmönsäteilyn sisätiloihin todella tehokkaasti. Tehokkaasta lämpö- sekä häikäisysuojasta huolimatta valo pääsee sisätiloihin etkä menetä näkyvyyttä ulos. Screen-rullaverho voidaan asentaa huoneen sisä- tai ulkopuolelle, joten se soveltuu hyvin myös lasitetulle parvekkeelle liiallisen lämmön suodattimeksi.

 

Painamme kuvat rullaverhoihin omista valokuvistasi

 

 

LÄPIKUULTAVA RULLAVERHO
EI PIMENNÄ OLESKELU TILAA,
EIKÄ ESTÄ MAISEMAN NÄKYVYYTTÄ. LUO SAMALLA AVARAMMAN JA
VIIHTYISÄMMÄN TILAN.

tiikeri_ikkuna

rullaverho

 

 

pdf