Pystylamellit

Pystylamellitpdf

Pystylamelli (lamelliverho) antaa kotiisi tai toimistoosi aivan uuden ilmeen. Artic-pystylamelleista löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun pimentävistä ja palosuojatuista aina screen-kankaisiin. Screen-kankaat soveltuvat erittäin hyvin esimerkiksi toimistoihin, joissa halutaan estää häikäisy näytölle menettämättä kuitenkaan näköyhteyttä upeisiin maisemiin. Upea lopputulos voi syntyä myös sävyttämällä lamellikaihdintasi kahdella tai useammallakin eri värillä.

Sandatex_Lamell8_pakattuPystylamellin käyttötekniikaksi valittavanasi on perinteisen naru-/kuulaketjukäyttöisen lisäksi ketju-, veivi- sekä sähkökäyttöiset mekanismit. Myös aurinkoautomatiikalla tai ajastimella toimiva pystylamelli on mahdollinen. Pystylamelli soveltuu hyvin myös viistoihin ja kaareviin ikkunoihin auringonsuojaksi. Valitse lamellikankaan leveydeksi 63 mm, 89 mm tai 127 mm leveys mieltymyksesi mukaan.

Lamellit on kiinnitetty erikoispidikkein kotelossa oleviin lamellinsiirtäjiin. Se mahdollistaa lamellien helpon vaihdon sekä lamellikaihtimen keveän ja hiljaisen toiminnan. Pystylamellit ovat vapaasti liikuteltavissa sivusuunnassa. Lisäksi pystylamellit kääntyvät portaattomasti 180 astetta, mikä varmistaa valonsäätelyn tarpeesi mukaan.

Pystylamellien alakäänteissä on painot, jotka pitävät kankaan suorana. Ohut kuulaketju yhdistää alapainot toisiinsa vaimentaen lamellien heilumista. Artic-pystylamellin kaikki käänteet ommellaan, mikä tekee pystylamelleistamme sekä näyttäviä että kestäviä.

Lamellikaihtimen aukeamisvaihtoehtoja on useita. Niistä sekä muista ominaisuuksista saat lisätietoa meiltä.

 

Tekniset tiedot

  • Yläkotelo valkoiseksi polttomaalattua alumiinia (saatavana tarvittaessa myös erikoissävyihin)
  • Yläkotelon leveys 40 mm ja korkeus 34 mm (naru-/kuulaketjukäyttöisissä)
  • Enimmäisleveys 5800 mm