Tuotteet

Tuotevalikoimastamme saat juuri sinulle sopivat tuotteet kotiin, toimistoon tai mihin ikinä tarvitsetkin. Verhomalleista löytyy useisiin eri käyttötarkoituksiin sopivat ratkaisut ja markiiseja on lukuisia eri vaihtoehtoja niin markiisimalleista kuin -kankaistakin. Kauttamme saat myös liukupeiliovia, taiteovia ja uutuutena myös murtosuojia. Parhaiten saat tietoa tuotteistamme ottamalla meihin yhteyttä. Löydämme varmasti yhdessä parhaimman ratkaisun tarpeisiinne.

Markiisit:

Markiisin voi asentaa joko terassille peittämään ja koristamaan isompaa kokonaisuutta tai ikkunaan suojaamaan pienempää alaa. Markiisin hyödyt ovat todella laajat eivätkä rajoitu vain auringon suojaksi tai ulkonäköseikaksi. Niiden avulla voi mm. säädellä huoneen lämpötilaa tai suojata kodin tekstiilejä haalistumiselta.
Valittava on useita eri kangasvaihtoehtoja laadukkaista sään kestävistä materiaaleista!

Terassimarkiisit

terassimarkiisi-Sandatex_1078_24

Terassimarkiisit on suunniteltu terasseille katteeksi ja sisustuselementiksi. Nämä nivelvarsimarkiisit antavat tehokkaan auringon suojan. Markiisissa olevat nivelvarret sijaitsevat markiisikankaan alapuolella. Markiisiin voi valita avaamis- ja sulkemismekanismiksi joko veivin tai moottorin.

Ikkunamarkiisit

cropped-cropped-mainosmarkiisi_vanhapaloasema_1280.jpgIkkunamarkiisin avulla saadaan auringon valo ja lämpö helposti hallittaviksi. Se sopii sekä yksityistalouksiin että isompiinkin kokonaisuuksiin. Ikkunamarkiisiin voi esimerkiksi painattaa yrityksen nimen ja logon. Ikkunamarkiisi voidaan avata ja sulkea joko veivillä tai moottorilla.

Katosmarkiisit

terassi-Markiisit-066Katosmarkiisi eli pergolamarkiisi voidaan asentaa lasisien katoksien tai muiden isoa ulottumaa vaativien pintojen kattamiseen. Markiisi asennetaan katoksen päälle, jolloin se helposti jättää auringon lämmön terassin ulkopuolelle.

Korimarkiisit

Korimarkiisi on tyylikäs ratkaisu mm. yrityksen katutason ikkunoiden koristamiseen ja suojaamiseen. Se sopii hyvin myös esimerkiksi sisäänkäynnin kohdalle. Korimarkiisiin on painatettavissa esimerkiksi yrityksen nimi ja logo.

Sälekaihtimetpuukaihdin04_1280

Sälekaihtimet säätelevät sisään tulevan valon määrää, suojaavat ohikulkevilta katseilta ja aurinkopuolen ikkunoissa sälekaihdin estää myös tehokkaasti huonetilan lämpenemistä. Säleitä voidaan säädellä portaattomasti tarpeen mukaan tai nostaa koko nippu ylös, jolloin näkymä on esteetön. Sälekaihtimet valmistetaan mittatilaustyönä juuri ikkunaan sopivaksi.

Kaihdin asennetaan yleensä ikkunan väliin, jossa se antaa parhaan hyödyn lämmöneristeenä. Kiinteissä lämpölasielementti-ikkunoissa se asennetaan pinta-asennuksena joko katto- tai seinäkannakkeilla. Ovikaihtimet voidaan tukea alhaalta magneeteilla tai varustaa sivuvaijereilla/kanaaleilla.

Sälekaihtimia on saatavana reiällisinä tai reiättöminä. Reikäsäle ei ole niin peittävä, vaan sen lomasta voi vielä tiirailla ulos. Reiätön malli sopii hyvin sellaisiin tiloihin, jotka tarvitsee saada enemmän pimeiksi.

Valikoimistamme löytyy sälekaihdinvaihtoehdoista seuraavia:

Alumiinisälekaihtimet

Alumiinisälekaihtimen voi valita joko yksi- tai monivärisenä. Pinta tässä kaihtimessa on matta, kiiltävä tai metallihohtoinen. Sälekaihdinten ylä- ja alalistat on aina sävytettävissä säleisiin sopiviksi.

Puusälekaihtimet

Puukuvioitu pinta tuo erilaista ilmettä ja toimii yhtenä sisustuselementtinä. Puusälekaihtimia on saatavilla useissa eri väreissä.

Rullakaihtimet

Rullakaihdin on edullinen vaihtoehto auringon ja valon suojaksi. Valmistamme rullakaihtimia useisiin eri kangas- ja värivaihtoehtoihin.

Parvekekaihtimet

Parvekekaihtimet antavat ilmettä parvekkeellesi. Niiden avulla voit suojata näköalaa, estää auringon pääsyn parveketilaan ja säädellä parvekkeen lämpötilaa.

Pystylamellikaihtimet

Pystylamellikaihtimet valmistetaan aina mittojen mukaan ja kohteeseen sopivaksi, lamellien pituus ja määrä on valittavissa tarpeen mukaan. Pystylamellikaihtimia voidaan käyttää näkösuojana tai tilanjakajana. Niiden kulmaa säätämällä voi helposti muuttaa näkyvyyttä ja sisään tulevan valon määrää.

Valokuvakaihtimet

Sälekaihtimiin voidaan painattaa myöskin kuva. Tässä vain asiakkaan oma mielikuvitus on rajana!

 

Kysy meiltä myös varaosia!

 

Saatavilla on kaihtimien ja markiisien lisäksi myös useita muita tuotteita:

Rullaverhot

Rullaverho on edullinen ja tyylikäs ratkaisu sisustukseen ja kodin suojaukseen. Jos tila täytyy saada täysin pimeäksi, on hyvä vaihtoehto ottaa pimentävä rullakaihdin. Se estää valon tulon huoneeseen erittäin tehokkaasti.

Verhokiskojärjestelmät

Verhokiskoja on saatavilla useita erilaisia ja niillä hoituu verhojen ripustus tyylikkäästi ja vaivattomasti. Verhokiskojärjestelmiä saa myös mittatilauksella ja näin kotiin saa helposti viimeistellyn ja persoonallisen säväyksen.

Liukupeiliovet

Liukupeiliovet tuovat kodin säilytykseen ilmettä ja tyyliä ja antavat vaatekaapille huolitellun ilmeen. Saatavilla on niin tavallista peiliovea, maitolasia kuin muitakin useita pintamateriaaleja. Tuotteet valmistetaan mittatilaustyönä.

Taiteovet

Taiteovi soveltuu hyvin paikkaan, jossa isompi tila tarvitsee jakaa pienemmäksi tai jossa tavalliselle ovelle ei ole tilaa. Taiteovi valmistetaan aina mittatilaustyönä. Valittavana on niin lasi- kuin puupeilillä oleva taiteovi tai vaihtoehtoisesti tuplataiteovi. Värivaihtoehtoja niin ikään on lukuisia.

Screenit

Murtosuojat

Nyt kauttamme saa myös murtosuojat. Murtosuoja on oiva ratkaisu esimerkiksi kauppakeskuksessa sijaitsevan yrityksen suojaamiseen silloin, kun liike on kiinni. Murtosuojan saa kätevästi sisääntulon eteen eikä ovia välttämättä tarvita.

Tuotteemme:

Markiisit
Terassimarkiisit
Ikkunamarkiisit
Katosmarkiisit
Korimarkiisit
Autotallin nosto-ovet
Sälekaihtimet
Alumiinisälekaihtimet
Puusälekaihtimet
Rullakaihtimet
Parvekekaihtimet
Pystylamellikaihtimet
Valokuvakaihtimet
Rullaverhot
Verhokiskojärjestelmät
Liukupeiliovet
Taiteovet
Screenit
Murtosuojat

Saat parhaiten lisätietoa tuotteistamme soittamalla ja kysymällä lisää! Puh. 0400 722 866